Nyheter

130 energiske damer møtte Pippikraft i Svolvær

Lofotposten hadde to strålende sider om kvinnekonferansen i Lofoten 15.oktober 2011. 130 energiske kvinner ble inspirert og begeistret av foredraget Pippikraft -energien som opphever begrensninger.

Tøtter til Topps

Nok en kjempesuksess i Nordland med Tøtter til Topps i Meløy i mars. Her skapte vi glød, glede, mot - livet ut!

Kraftfull Pippikraft

Girl Power ! Cathrine Søberg fra Pippi-bevegelsen holdt et kraftfullt innlegg om Pippikraft på Kvinnekongressen i Nordland 3.oktober. 85 begeistrede deltakere og 3 siders oppslag i avisa Nordland som var vilt begeistret for pippienergien.- Hun ser ut til å kunne løfte en hest, eller klatre opp på den høyeste fjelltoppen eller gjerne ta seg en tur over Sydpolen sammen med Liv Arnesen når som helst skrev journalist Dag Pettersen i avisa Nordland 4.oktober 2008.

Coaching i Pippis ånd

i deg selv en ny, kraftfull start i livet med coaching i Pippis ånd som hjelper deg til å å fjerne hindringer som tidligere har begrenset din utvikling. Pippikraft - energien som opphever begrensninger vil stå sentralt. Vi hjelper deg å definere problemet/utfordringen din, og å fokusere på dine behov, ønsker og mål. Det er ressursfylt coaching som bidrar til å gi deg glød, glede og mot i hverdagen, og til å finne nye løsninger. Vi tilbyr også coaching i gruppe som består av 6 møter med 1,5 timers varighet. Sammen med 5-10 personer mottar du coaching på hva som skal til for at du kan bruke dine ressurser optimalt. Ta kontakt med cathrine@pippikraft.no eller cathrine@bedre-hverdag.no for nærmere avtale.Coachingen avholdes sentralt i Oslo.

av kamy