Coaching i Pippis ånd

i deg selv en ny, kraftfull start i livet med coaching i Pippis ånd som hjelper deg til å å fjerne hindringer som tidligere har begrenset din utvikling. Pippikraft – energien som opphever begrensninger vil stå sentralt. Vi hjelper deg å definere problemet/utfordringen din, og å fokusere på dine behov, ønsker og mål. Det er ressursfylt coaching som bidrar til å gi deg glød, glede og mot i hverdagen, og til å finne nye løsninger. Vi tilbyr også coaching i gruppe som består av 6 møter med 1,5 timers varighet. Sammen med 5-10 personer mottar du coaching på hva som skal til for at du kan bruke dine ressurser optimalt. Ta kontakt med cathrine@pippikraft.no eller cathrine@bedre-hverdag.no for nærmere avtale.Coachingen avholdes sentralt i Oslo.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

av kamy